sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Vincent is Champion

Aikaa on kulunut taas viime päivityksen..
Syksy on mennyt ankeassa säässä ja mitään erikoista ei ole
tapahtunut, paitsi eilen...

Eilen oli Se päivä, mitäs olen haaveillut siitä saakka, kuin sain oman ruskean unelmani:
Vincent läpäisi PiKa-kokeen ja nyt hän on vahvistusta vaille SUOMEN MUOTOVALIO!

Mehän aloitettiin Vincentin kanssa treenaaminen jo kesällä, yhtä aikaa kun Nestorin kanssa. Mutta kun Vincent ei ollut yhtä luonnonlahjakkuus jäljestämisessä kun Nestor, tässä projektissa kesti hieman kauemmin.

Vincent teitää tasantarkkaan mitä sen täytyy metsessä tehdä, se löytää jäljen ja tajuaa seuratakkin sitä, mikäli sitä itseään sattuu sillä hetkellä huvittamaan ja jos metsässä ei ole sen mielestä jotain mielenkiintoisempaa.. Vincent on tyyppinä aika ärsyke herkä, ja jos se törmää johonkin ylimääräiseen "ärsykeeseen" jälki unohtuu samoin tein. Käytiin Vincentin kanssa jo reilu kuukausi sitten kokeilemassa koetta, mutta silloin jouduin keskeyttämään kokeen juuri siitä syystä, kun herraa kiinnosti enemmän metsän äänet kun jälki.

Mutta eilen aamulla Vincentillä oli tuomarinkin mukaan päällä "työ moodi" ja herra keskittyi lähestulkoon koko  jäljen ajan pelkkään työskentelyyn. Putkeen Vincent menikin heti.

Iso kiitos kuuluukin meidän onnistumisesta meidän tuomarille, Karlalle, joka auttoi meitä treeneissä ja antoi loistavia vinkejä kokeeseen valmistautumiseen :)

Mutta olen kyllä onnellinen, ja tyytyväinen Vincenttiin, joka aluksi vaikutti tässä jälkijutussa aika toivottomalta :D Mutta pako kannustaa muitakin, joista välillä tuntuu toivottomalta, että kyllä treenaaminen ja panostus asiaan palkitaan! :)

Tässä Vincent kokeen jälkeen sorkan kimpussa


Minun valioni

Sitten hieman minun pienestä tyttösestäni, Fifasta.

Fifa on kasvanut hyvin ja me ollaan valmistauduttu ensivuoden näytteykauteen treenaamalla ja kyllä me yksissä näyttelyissä syksyllä käytiinkin Hämeenlinnassa. Sieltä tuloksena Jun EH 1. Tuomarina oli Juha Lehtinen. 

Fifa on hieman ujo neiti, mutta näyttelyissä se käyttäytyi hyvin, en olisi voinut neidiltä enempää pyytää. Se ei ihan ERIin riittänyt, mutta tästä on hyvä jatkaa. Ensi vuonna aloitetaan heti Kajaani KVlla ja siitä jatketaan tiuhaa näyttelytahtia kohti kevättä :)

Fifa 8 kk




Tässä vielä lopuksi kuva tytöistä. Tässä minusta näkyy ihanasti normaalikokoisen ja kaniinin kokoero :)



Näihin tunnelmiin... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti